Yandex Metrica

Beşiktaş'ta imza krizi! Maaşını beğenmeyen Cyle Larin, ezeli rakibe gidiyor

Beşiktaş'ta imza krizi! Maaşını beğenmeyen Cyle Larin, ezeli rakibe gidiyor

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, yeni sözleşme imzalamayarak ayrılık iddialarını hızlandırdı. Ezeli rakiplerle görüşen Larin, Süper Lig'de kalmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 19:08

Beşiktaş Cyle Larin krizi devam ediyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki oyuncunun istediği 2.5 milyon Euro yıllık maaş yönetimden kabul görmedi. 

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yıllık en fazla 1 milyon 700 bin Euro önerdiği oyuncunun Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüştüğü ortaya çıktı.

Kanada Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'na katılım hakkı eden Larin'in farklı bir ülkede yaşayacağı adaptasyon sürecinden etkilenmemek için Süper Lig'de kariyerine devam ederek kış aylarında düzenlenecek dev organizasyona hazır olarak gitmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Larin için sezon sonunda imza parası + yıllık 2 milyon Euro maaşla bu transferi bitirmeye yakın taraf olduğu konuşuluyor.

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

CYLE LARİN'İN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş'ta geçen sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayarak unutulmaz bir dönem geçiren Larin, tüm kulvarlarda toplam 104 maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda 38 gol atan Larin, 9 da asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading