Yandex Metrica

Beşiktaş resmen açıkladı! Kaleci Ersin Destanoğlu imzayı attı

Beşiktaş resmen açıkladı! Kaleci Ersin Destanoğlu imzayı attı

Son dakika haberleri... Beşiktaş, milli kaleci Ersin Destanoğlu ile 2027 yılına kadar 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı kulüpten yıllık 13 milyon Tl ücret alacak.

Spor

23.01.2024, 19:52

Beşiktaş Kulübü, takımda kalıp kalmayacağı merak edilen milli kaleci Ersin Destanoğlu ile sözleşme yeniledi. Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile 2027 yılına kadar 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Ersin Beşiktaş’tan yıllık 13 milyon Tl ücret alacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbol akademimizden yetişen, 2019-20 sezonundan bu yana A takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaş'ımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı." denildi.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

ERSİN DESTANOĞLU'NUN SERBEST KALMA BEDELİ

Ersin Destanoğlu’nun serbest kalma bedeli ise 7 milyon ile 10 milyon arası olarak belirlendi. Serbest kalma bedeli her 6 ayda bir yükselecek. Ersin bu sezon sonu transfer döneminde 7 milyon Euro, gelecek sezon devre arasında ise 7,5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesine sahio olacak.

21 yaşındaki file bekçisiyle BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, milli kaleciye başarı diledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading