Yandex Metrica

Beşiktaş gençleşmenin peşine düştü! İlk imza tamam

Beşiktaş gençleşmenin peşine düştü! İlk imza tamam

Beşiktaş, gelecek sezon kadrosunda daha fazla genç oyuncuya yer verme planları yapıyor. Kara Kartallar, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden genç yetenekleri takip ediyor ve kadroya katmayı hedefliyor.

Spor

30.03.2024, 06:38

Beşiktaş'ın futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, yeni sezonun transfer stratejisini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

GENÇ OYUNCU PLANI

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş yeni sezonda kadrosunda daha fazla genç oyuncuya şans vermeyi ve yerli yeteneklere öncelik tanımayı planlıyor. Siyah-beyazlıların Avrupa'daki genç oyuncuları takip ettiği ve onları takıma kazandırmak istediği belirtiliyor.

Kulübün, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Hollanda gibi ülkelerde altyapıdan çıkan gelecek vadeden oyuncuları izlediği kaydediliyor. Bu genç yeteneklerin Beşiktaş'ın gelecek planlarında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Haberi Görüntüle

ALYAPIDAN İMZA

Son olarak, Beşiktaş altyapısından yetişen Fahri Kerim Ay'la profesyonel sözleşme imzaladığı açıklandı. 2019'dan beri kulübün altyapısında forma giyen oyuncuyla 2025-2026 sezonu sonuna kadar anlaşma yapıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading