Yandex Metrica

DOLAR

32.49

%0.03 expand_less

EURO

34.99

%0.06 expand_less

ALTIN

2437.80

%0.11 expand_less

BIST

9716.95

%-0 expand_less

BTC ($)

64499.63

%-0.4 expand_more

Beşiktaş Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta ve nasıl izlenir?

Beşiktaş Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta ve nasıl izlenir?

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş’ın C Grubunda Dortmund’a karşı oynayacağı ilk maç hangi kanalda, saat kaçta ve nasıl izlenecek? İşte Beşiktaş Dortmund karşılamasına dair ayrıntılar...

Spor

23.01.2024, 17:58

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi C Grubundaki ilk maçına çıkacak olan temsilcimiz Beşiktaş, kendi evinde rakibi Borussia Dortmund’u ağırlayacak. Saat 19.45’te oynanacak karşılaşmanın hangi kanalda ve nasıl izleneceği futbolseverler tarafından merak edilmektedir. Peki Beşiktaş Dortmund maçı hangi kanalda ve nasıl izlenir? İşte Şampiyonlar Ligi C Grubunda oynanacak Beşiktaş Dortmund maçına dair merak edilen tüm detaylar... 

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

15 Eylül Çarşamba akşamı saat 19.45’te temsilcimiz Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi C Grubunda rakibi Borussia Dortmund’u kendi evinden ağırlayacağı karşılaşma dijital içerik platformu Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. 

Exxen’in şifreli olması sebebiyle ise Beşiktaş tarafları Exxen’in kurucusu ve aynı zamanda sahibi olan Acun Ilıcalı’ya sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla maçın şifresiz olarak yayınlanması için çağrıda bulundu. Bu çağrıya Acun Ilıcalı tarafından net bir yanıt gelmez iken Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’da bugün yaptığı basın toplantısında taraftarın yaptığı çağrıyı yenileyerek Acun Ilıcalı’dan maçın şifresiz yayınlanmasını istedi. 

Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DORTMUND MAÇI NASIL İZLENİR? 

Şifreli dijital içerik platformu Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak Beşiktaş Dortmund karşılaşması için Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan ise Beşiktaş taraftarlarını sevindirecek bir haber geldi. Türkiye saatiyle yarın akşam saat 19.45’te başlayacak olan Beşiktaş Dortmund maçı Exxen TV platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Böylelikle Beşiktaş taraflarları ve futbol severler CBC kanalından Beşiktaş Dortmund karşılaşmasını ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading