Yandex Metrica

Beşiktaş'a Fransa 2. ligden stoper! Görüşmelere başlandı

Beşiktaş'a Fransa 2. ligden stoper! Görüşmelere başlandı

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın gündeminde Fransa 2. lig ekiplerinden Metz'te forma giyen Kiki Boubacar Kouyate var. Beşiktaş yönetimi Malili stoper için Metz kulübüne teklifini sundu. Kartal, Fransız ekibinin cevabını bekliyor.

Spor

23.01.2024, 20:18

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi yarın başlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta stoper mevkisi için yeni bir isim gündemde.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

TEKLİF SUNULDU

Beşiktaş'ın gündeminde Fransa 2. lig ekiplerinden Metz'te forma giyen Kiki Boubacar Kouyate var. Beşiktaş yönetimi Malili stoper için Metz kulübüne teklifini sundu. Kartal, Fransız ekibinin cevabını bekliyor.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Beşiktaş, Fransız kulübü Metz ile bonservis bedeli konusunda anlaşılmaya varırsa Malili stoper Kiki Boubacar Kouyate ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF seçimleri ne zaman yapılacak? TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF... Haberi Görüntüle

21 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

2020 yılında 3.5 milyon Euro karşılığında Troyes'dan Metz'e transfer olan Kiki Boubacar Kouyate, Fransız ekibinde 3 sezondur forma giyiyor. Metz formasıyla 73 maça çıkan Malili stoper, 2 gol attı. 25 yaşındaki stoper, 21 kez de Mali milli takımı forması giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading