Yandex Metrica

Beklenen itiraf geldi! Fenerbahçe'nin teknik direktör adayından sıcak açıklama

Beklenen itiraf geldi! Fenerbahçe'nin teknik direktör adayından sıcak açıklama

Son dakika haberleri... Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni teknik direktör ile anlaşamayan Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

Spor

23.01.2024, 18:36

Fenerbahçe'de Süper Lig'in ikinci devresi başlamasına rağmen yeni teknik direktörün açıklanmaması taraftarları düşündürdü.

Son günlerde Loachim Löw, Slaven Bilic, Yılmaz Vural ve İsmail Kartal ile görüştüğü iddia edilen Sarı-Lacivertlilerde yeni hocanın haftaya kesinleşmesi bekleniyor.

Pazartesi günü evinde Adana Demirspor'u konuk edecek Sarı-lacviertlilerin bu maç sonrası yeni hocasını açıklayacağı konuşuluyor.

Adaylar arasında en güçlü kişinin ise İsmail Kartal olduğu iddia edildi.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Daha önce 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan İsmail Kartal, Skorer'e yaptığı açıklamada şu an için herhangi bir teklif almadığını ve gelişmeleri basından takip ettiğini aktardı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı... Haberi Görüntüle

SLAVEN BİLİC İDDİALARI ZAYIFLADI

Loachim Löw'den beklediği karşılığı alamayan Fenerbahçe, Çin'de Beijing Guoan'ı çalıştıran Slaven Bilic'ten de olumsuz yanıt aldı.

Çin'de bu sezon şampiyon olamayan Guoan ile 31 Aralık 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat teknik adamın Avrupa futboluna geri döneceği beklense de şu an için kulübünün kendisine izin vermediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading