Yandex Metrica

Başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi'nin yeni listesi belli oldu! Sürpriz isimler şaşırttı

Başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi'nin yeni listesi belli oldu! Sürpriz isimler şaşırttı

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, 29 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi başkan adaylığını duyurarak yeni listesini divan kuruluna teslim etti.

Spor

23.01.2024, 19:19

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kuruluna gelerek yeni listesini bildirdi.

Mevcut başkan olarak 2,5 yıldır görevde olduğunu belirten Çebi, "2,5 yıldır beraber görev yaptığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok zor bir süreçti. Yanımda duran bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetimimizin bir kısmıyla yollarımız ayrıldı. Gidenlere teşekkür ediyoruz, gelenlere hayırlı olsun diyoruz, diğer aday arkadaşımıza da şans diliyoruz. Keşke daha fazla aday olsaydı. Tercihim o yöndeydi ama maalesef böyle oldu. Bunun farklı etkenleri olabilir. Umarım bundan sonra daha çok adaylı seçim süreçleri yaşanır." ifadelerini kullandı.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ'NİN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Emre Kocadağ, Serhan Çetinsaya, Engin Baltacı, Umut Tahir Güneş, Celal Aral, Murak Kılıç, Mehtap Ferah, Ali Bayrak

Yedek üyeler arasında ise Bilgehan Cenk Sürmen, İbrahim Kemal Dillioğlu, Umut Şenol, Seyit Ateş ve Melih Arslan yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading