Yandex Metrica

Barcelona'da Messi zirvesi! Geri mi dönüyor?

Barcelona'da Messi zirvesi! Geri mi dönüyor?

Geçtiğimiz yaz Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye transfer olan Messi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınına göre Arjantinli süper yıldızın Barcelona'ya geri dönme ihtimali oldukça güçlendi.

Spor

06.02.2024, 13:55

Barcelona'da forma giydiği 21 yıl boyunca kırılmadık rekor, kazanılmadık kupa bırakmayan Lionel Messi'nni Katalan ekibine geri dönüş yolu açıldı. 

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

KARİYERİNİN EN KÖTÜ SEZONU

Geçen sezon önce gözyaşları içinde veda ettiği Barça'dan PSG'ye transfer olan Arjantinli yıldız Fransız ekibinde vasat bir perfomans ortaya koymuştu. Kariyerinin en düşük yüzdeli sezonunu geçiren Messi'nin mutsuz olduğu ve Barcelona'ya geri dönmek istediği konuşuluyordu. İşte bu ihtimal bugünlerde oldukça yükseldi.

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

XAVI VE BAŞKAN ARASINDA ZİRVE

İspanyol spor gazetelerinden Sport'ta yer alan habere göre Barcelona Teknik Direktörü Xavi, Başkan Juan Laporta ile görüşerek Messi'nin geri dönmesini talep etti. Xavi'nin, 2023 yazında PSG ile sözleşmesi bitecek olan Messi'nin Barcelona'ya tekrar dönmesini başarının anahtarlarından biri olarak gördüğü belirtilen haberde, bu teklifin yönetimde tartışıldığı belirtildi. Xavi, Messi'nin 2023 yazıda 36 yaşında olacak olmasına rağmen takıma hâlâ çok şey verebileceğini düşünüyor. Messi, PSG forması ile çıktığı 34 maç resmi maçta 11 gol atabilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading