Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı

Ankaragücü, yarın Beşiktaş'a konuk olacak ancak teknik direktörleri Emre Belözoğlu, takımının başında maçta yer alamayacak. Bu önemli eksiklik, zorlu mücadele öncesinde başkent ekibini olumsuz etkileyebilir.

Spor

19.04.2024, 11:43

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'a karşı mücadele edecek olan Ankaragücü'nde, teknik direktörleri Emre Belözoğlu'nun takımının başında olamayacak olması dikkat çekiyor.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

DEPLASMANDA ZORLU MÜCADELE

Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma öncesi, Ankaragücü ekibi, son haftalardaki çıkışını sürdürmeye çalışırken, Emre Belözoğlu'nun yokluğu takım için bir dezavantaj oldu.

Ankaragücü, Beşiktaş karşısında Emre Belözoğlu'nun cezalı olmasının yanı sıra, sakatlığı devam eden Alper Uludağ'ı da sahada bulunduramayacak.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ'NÜN HEDEFİ GALİBİYET

Ankaragücü, zorlu Beşiktaş deplasmanında galip gelerek Şubat 2011'den bu yana devam eden galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ancak, Emre Belözoğlu'nun yokluğu ve diğer eksiklikler, bu hedefe ulaşmayı zor bir hale getiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading