Yandex Metrica

Balotelli açtı ağzını yumdu gözünü: Türkiye'den daha iyi

Adana Demirspor'dan İsviçre ekibi Sion'a transfer olan Mario Balotelli, yeni serüveni hakkında konuştu. İtalyan golcü, "İsviçre ligi dünyanın en iyisi olmasa bile Türkiye'den daha iyi. Umarım her şey yolunda gider." dedi.

Spor

23.01.2024, 19:47

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan forvet Mario Balotelli, İsviçre ekibi Sion'a transfer oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Mario Balotelli'nin 2 milyon 620 bin avro karşılığında Sion'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz." denildi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Dünyaca ünlü bir hoca... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Dünyaca ünlü bir hoca... Haberi Görüntüle

''BUNU HAYATIM İÇİN YAPTIM''

Transferi hakkında İsviçre basınına konuşan Mario Balotelli, İsviçre'ye gittiğinden dolayı mutlu olduğunu belirtirken, "Kararımdan dolayı mutluyum, bunu hayatım için yaptım." ifadelerini kullandı.

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'DEN DAHA İYİ''

Sözlerine devam eden İtalyan golcü Mario Balotelli, "İsviçre ligi dünyanın en iyisi olmasa bile Türkiye'den daha iyi. Umarım her şey yolunda gider." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading