Yandex Metrica

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için flaş karar! Başkan adayını açıklayacak

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için flaş karar! Başkan adayını açıklayacak

Fenerbahçe'nin tarihi Olağanüstü Genel Kurulu'na eski başkan Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı belli oldu. Yıldırım, kongreye katılmayacağını duyururken, önemli bir adım atacağı ve kendisinin uygun gördüğü başkan adayını açıklayacağı iddia ediliyor.

Spor

09.04.2024, 10:18

Fenerbahçe'nin beklenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda eski başkan Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Yıldırım'ın yakın çevresine dayandırılan habere göre, Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki kongreye katılmayacağını kesin bir şekilde kararlaştırdı. Ancak Yıldırım'ın önemli bir adım atacağına dair iddialar gündemde.

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin kritik genel kurulu yaklaşırken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın kongreye katılıp katılmayacağı büyük bir merak konusu oldu. Fanatik'in haberine göre, Yıldırım kongreye katılmayacak, ancak önemli bir adım atacağı bekleniyor. Yıldırım'ın kongre öncesinde yapacağı açıklama ise büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM, ŞEKİP MOSTUROĞLU'NU ADAY GÖSTERECEK

Fenerbahçe'nin genel kurulunda eski başkan Aziz Yıldırım'ın tavrı netleşti. Yıldırım'ın katılmayacağını açıkladığı kongrede, önemli bir adım atacağı iddia ediliyor. Yıldırım'ın yakın çevresine dayandırılan haberlere göre, Yıldırım'ın uzun yıllar birlikte çalıştığı Şekip Mosturoğlu'nu aday göstereceği öne sürülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading