Yandex Metrica

Aykut Kocaman dönüyor mu? Sessizliğini bozdu!

Aykut Kocaman dönüyor mu? Sessizliğini bozdu!

Son dakika haberleri... Başakşehir'den ayrıldıktan sonra ismi Konyaspor ile anılan Aykut Kocaman merak edilen o iddiaları cevapladı.

Spor

11.02.2024, 21:47

Teknik direktör Aykut Kocaman, Konyaspor ile görüştüğüne dair çıkan haberlere yanıt verdi. 

Konya'da yayın yapan Yeni Haber gazetesinden Veli Özkan'a konuşan Kocaman, ‘Kim yazdıysa artık bilmiyorum asılsız bir iddia ortaya atmış. Benim ne Konyaspor ile bir görüşmem oldu ne de öyle bir beklenti içerisindeyim. Kaldı ki; Konyaspor şuan İlhan Palut ile çok iyi yolda ilerliyor. Beğenerek takip ediyorum takımı, her şey yolunda görünüyor. Hoca değişikliği zaten sürpriz olurdu" ifadelerini kullandı.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

TAKIM ÇALIŞTIRACAK MI?

Bu sezon takım çalıştıracak mısınız sorusunu da yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Ben bu sezon takım çalıştırmayacağım. Kariyerim boyunca bir takımdan ayrıldıktan sonra belli bir süre kendime dinlenme fırsatı sundum. En az dinlenme sürem 7 ay oldu. Dediğim gibi bu sezon takım çalıştırmak istemiyorum’ dedi.

Geçtiğimiz hafta Başakşehir'den ayrılan Aykut Kocaman'ın yerine Emre Belözoğlu getirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading