Yandex Metrica

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Altay Bayındır 3 senelik sözleşmeye imza atıyor!

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Altay Bayındır 3 senelik sözleşmeye imza atıyor!

Son dakik haberleri... Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, kariyeri için yeni kararını verdi. Milli kaleci 3 yıllık kontrat için masaya oturuyor.

Spor

23.01.2024, 18:58

Süper Lig'de oynanan Alanyaspor maçında yaptığı kurtarışlarla alkış alan Altay Bayındır, gelecek sezon bitecek olan sözleşmesi için görüşmelere çağrıldı.

A Milli Takım kadrosunda da yer alan milli kaleci, Almanya ve İtalya'dan aldığı tekliflere rağmen Fenerbahçe'nin 3 senelik sözleşme teklifine sıcak baktığını bildirdi.

Alanyaspor maçında takım arkadaşı Diego Rossi'ye attırdığı golle profesyonel kariyerindeki ilk asistini yapan Altay Bayındır, 2010/11'den bu yana Süper Lig'de gol pası veren ilk Fenerbahçe kalecisi olarak tebrik edilmişti.

 5-2 kazanılan Alanyaspor maçında kritik kurtarışlar yaparak takımına yardımcı olan 23 yaşındaki kaleci, yeni sözleşmeye imza atması durumunda zamlı maaş alacak.

Yeni yıldızlarla 9 yıldızlı oldu! Fenerbahçe'yi tiye aldı: Dünyanın en ikinci spor kulübü Yeni yıldızlarla 9 yıldızlı oldu! Fenerbahçe'yi tiye aldı: Dünyanın en... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa kupalarında toplam 22 maça çıkarak kalesinde 30 gol gördü.

Kalesini 5 kez gole kapatan Altay, 2019'da Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading