Yandex Metrica

Avrupa devleri Ersin Destanoğlu için kapıştı! Beşiktaş rekor fiyata satıyor

Avrupa devleri Ersin Destanoğlu için kapıştı! Beşiktaş rekor fiyata satıyor

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için İngiltere Premier Lig ve Fransa Ligue 1 takımları sıraya girdi. Siyah-beyazlılar 21 yaşındaki kalecinin bonservis bedelini belirledi.

Spor

23.01.2024, 18:51

Beşiktaş'ın 1 numaralı kalecisi Ersin Destanoğlu, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen kalede gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ersin için, Chelsea, Everton, Lille ve Nice devreye girdi.

Siyah beyazlı ekip, son 2 yılda gösterdiği performansla Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları elde eden Ersin için gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ ERSİN DESTANOĞLU'NIN BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Geçen yaz Fransız temsilcisi Lyon'un 7 milyon Euro'luk teklifini redden Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'na yakın ilgi gösteren Nice, Chelsea, Everton ve Lille yetkililerine oyuncunun fiyatını bildirdi.

Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin genç kaleciyle yaptığı görüşmede kendisinin Avrupa hayallerinin önünü kapatmayacağı ve sezon sonunda 15 milyon Euro seviyesinde gelebilecek bir teklifi kabul edeceklerini aktardı.

Fransa'da Rennes kalesini koruyan Doğan Alemdar ve Lille'de oynayan Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'den bilgiler alan Ersin'in Nice takımına daha yakın olduğu konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading