Yandex Metrica

Attila Szalai'nin yeni takımı belli oldu! Dudak uçuklatan rakama İngilizlere imza atıyor

Attila Szalai'nin yeni takımı belli oldu! Dudak uçuklatan rakama İngilizlere imza atıyor

Son dakika haberleri... İngiliz devi, Macar stoper Attila Szalai için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 17 Milyon Euro civarında bir teklifte bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:39

Sezona flaş transferlerle giriş yapan ancak sahasında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ümraniyespor ile 3-3 beraber kalan Fenerbahçe'de morallar bozuldu. Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden yönetim, golcü arayışına hız verirken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Haberi Görüntüle

17 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Kim Min-jae'yi 18 milyon euroya Napoli'ye yollayan Fenerbahçe'nin savunmasındaki ikinci yıldızına da talip var. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Atilla Szalai için Fenerbahçe'ye 17 milyon euroluk bir teklifte bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Haberi Görüntüle

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE SONUÇLANACAK

İngiliz ekibi, Macar stoper için kesenin ağzını açarken transferin birkaç içinde sonuçlanması bekleniyor. İngilizlerin teklifine sıcak bakan Fenerbahçe yönetimi, Macar stoperi West Ham United'a satmaya hazırlanıyor.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

ATİLLA'NIN YERİNE BECAO

Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin takımdan ayrılması durumunda Rodrigo Becao için Udinese'ye resmi teklif yapacak. Henüz oyuncu için resmi bir teklif yapılmadı fakat oyuncu hakkında bilgi almak için görüşmeler devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading