Yandex Metrica

Arda Turan'dan olay yaratan jübile cevabı: Giderken onu da götüreceğim!

Arda Turan'dan olay yaratan jübile cevabı: Giderken onu da götüreceğim!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın bu sabah yapılan antrenmanında Arda Turan'ın gazetecilere yönelik sözleri dikkat çekti. Tecrübeli yıldızın sözleri kafalarda soru işareti yarattı.

Spor

23.01.2024, 18:54

Son haftalarda kadroya alınmayan Arda Turan'ın bu sabah idmanda söylediği sözler gazetecileri şaşkına uğrattı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmanda basın mensuplarının önünden geçen 35 yaşındaki futbolcu gülerek "Bana futbolu bıraktırdınız jübile yaptırdınız. Jübile yaparken onu da yanımda götüreceğim." ifadesini kullandı.

Kısa süreli gülüşmelere neden diyaloğun ardından 'Kimi götüreceksin kaptan?" sorusuna yanıt vermeyen Arda, takımla çalışmasına devam etti.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS TEPKİ GÖSTERDİ

Arda Turan'ın sezon sonunda futbol hayatına son vereceği ve kariyerine antrenör olarak devam edeceği iddia edilmişti.

Fatih Terim ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan milli oyuncu, Burak Elmas'ın tepkisini çekmişti.

Dün akşam Haber Global'de Buket Aydın'a konuk olan Elmas'ın Arda Turan için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Arda'nın Fatih hocayla birlikte olması hiçbir rahatsızlık duymadım. Ancak Galatasaray kaptanı olarak, Galatasaray'ın hassas dönemde mevcut hocasının ekstra haksız eleştirilere tabi tutulduğu dönemde kaptan olarak böyle bir dönemde öyle bir resmi koymamalıydı. Niyeti de iyi. Bazen duygusallık. Etkisinde kalıyor. Dönem dönem hepimiz bu hataları yapıyoruz. Önemli olan Galatasaray'a zarar vermemesi. Ondan bir zarar görmedik ama hataydı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading