Yandex Metrica

Arda Turan'a Avrupa devinden sürpriz teklif! Yeni adresi belli oluyor

Arda Turan'a Avrupa devinden sürpriz teklif! Yeni adresi belli oluyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'daki sözleşmesi sona eren Arda Turan'ın eski takımı Atletico Madrid, sürpriz bir teklifte bulundu. Türk yıldız düşünmek için süre istedi.

Spor

23.01.2024, 19:18

Galatasaray'da yeni sezonda olması beklenmeyen ve futbol hayatına son vereceği iddia edilen Arda Turan'a eski takımı talip oldu.

Antrenör olmak isteyen Arda'ya Atletico Madrid alt yapıda çalışma teklifinde bulundu.

Düşünmek için süre isteyen Türk yıldızın, Galatasaray'da böyle bir göreve talip olduğu ve isteğinin geri çevrilmesi durumunda İspanya'ya gidebileceği belirtildi.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN ATLETİCO MADRİD'E DÖNÜYOR

2012 yılından bu yana Atletico Madrid'i çalıştıran Diego Simeone ile anlaşan Arda Turan, Arjantinli hocadan sürprzi bir teklif aldı.

Altyapıda görev teklif edilen Arda'nın teklife sıcak baktığı ama aynı görevi Galatasaray'da istediği için kararsız kaldığı öğrenildi.

Futbolculuğu döneminde İspanyol devinde unutulmaz başarılar elde eden Arda, daha sonrasında 2015-2016 sezonunda 41 milyon Euro bedelle Barcelona'ya transfer olmuştu.

Bu sezon sakatlığından dolayı istediği katkıyı veremeyen Arda'nın futbolu bırakması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading