Yandex Metrica

Arda Güler tarihe geçti! İspanyollar haberi manşetten verdi

Arda Güler tarihe geçti! İspanyollar haberi manşetten verdi

Real Madrid formasını terleten Arda Güler Celta Vigo karşılaşmasıyla beraberkulüp tarihinde gol atan 416. futbolcu olmayı başardı. İspany'nın popüler spor gazetelerinden Marca, bugünkü sayısında Arda Güler'i bu gelişmeyle beraber manşetten verdi.

Spor

27.03.2024, 14:50

İspanya LaLiga'da geçtiğimiz hafta Real Madrid ile maça çıkan Arda Güler Celta Vigo'ya attığı golle tarihe geçince İspanyol medyasının ilgi odağı oldu.

Celta Vigo'yu evinde 4-0'lık skorla yenen Carlo Ancelotti'nin ekibi şampiyonluk yolunda önemli bir adım atarken, Real Madrid'in 4. golünü ise Arda Güler attı.

Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz! Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER MANŞETTE

İspanya'nın en prestijli spor gazetelerinden Marca, bugünkü sayısının kapağında Real Madrid'in genç yeteneği Arda Gülere yer ayırarak bugüne kadar Madrid'de gol atan isimleri bir bir paylaştı.

Manşet kapağında, daha önce gol atan yıldızlarla beraber Arda Güler de yer bulunurken, "Arda Güler, Real Madrid tarihinde gol atan 416. futbolcu oldu." şeklinde bilgilendirme yapıldı.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Real Madrid'e bu sezon başında transfer olan Arda Güler, sakatlığı sebebiyle sıkıntılı bir sürece girmiş ve uzun süre forma şansı bulamamıştı. Sakatlığını atlatmasının ardından ise yine süre bulamamasıyla gündeme gelen milli yıldız totalde 6 maçta kısıtlı süreler buldu ve son maçında Madrid serüvenindeki ilk golünü kaydetti.

>

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading