Yandex Metrica

Arda Güler, prestijli listede 16. sırada!

Arda Güler, prestijli listede 16. sırada!

Four Four Two dergisi geleneksel yılın en heyecan verici 50 genç oyuncu listesini yayınladı. Fenerbahçeli Arda Güler, 16. sırada yer aldı. Arda Güler için övgü dolu sözler kullanıldı.

Spor

21.02.2024, 07:31

Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler, Avrupa'nın ilgisini çekmeye devam ediyor. Birçok Avrupa devinin yakından takip ettiği Arda Güler için 'Kadife dokunuşlu sol ayaklı, böyle genç oyuncu için saha görüşü hayret verici' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği alt yapısından kadrosuna kattığı ve geçen sezon Türk futboluna kazandırdığı Arda Güler, birçok Avrupa devi tarafından yakından takip ediliyor.

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi? Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke... Haberi Görüntüle

İTALYANLAR NAPOLİ İDDİASINDA BULUNMUŞTU

Arda Güler'in Fenerbahçe'deki performansı ve potanisyeli İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'yi etkiledi. Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min Jae gibi yıldızları kadrosuna katan Napoli bu kez gözünü Arda Güler'e dikti. Napoli'ye yakınlığı ile bilinen haber siteleri İtalyan ekibinin Arda Güler için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacağını iddia etmişti.

Ayrıca İtalya'dan Corriere dello Sport, Milan'ın da Arda Güler ile yakından ilgilenen takımlar arasında olduğu ve bu transferde Napoli ile rekabete hazır olduğunu vurgulanmıştı.

'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! 'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! Haberi Görüntüle

50 GENÇ LİSTESİ

Listenin ilk sırasında transferin gözde ismi Jude Bellingham yer aldı. Dortmund'un 19 yaşındaki İngiliz oyuncusu için, "Ne yapabileceğini hepimiz biliyoruz ve her şeyi yapabiliyor" denildi.

Listenin ikinci sırasında Bayern Münih'in Alman yıldızı Jamal Musiala'ya yer verildi. Musiala için Almanya Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Hansi Flick'in "Adam eksiltmede, birebirde sıradışı. Bir kaç yıl sonra böyle yetenekler takımımızda olacak. Doğru yoldayız" ifadelerini kullandı.

Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER 16. SIRADA

RB Salzburg'tan Benjamin Sesko'nun 3, Barcelona'dan Gavi'nin 4, Real Madrid'in 18 yaşında kadrosuna katmak için kulübü Palmeiras ile anlaştığı Endrick 5, Dortmund'dan bir başka isim Youssoufa Moukoko'nun 6, Southampton'dan Romeo Lavia'nın 7, Manchester United'ın Arjantinli genç yeteneği Alejandro Garnacho'nun 8, Liverpool'lu Harvey Elliott'ın 9 ve Chelsea'li Carney Chukwuemeka'nın 10. sırada yer aldığı listede Arda Güler'e ise 16. sırada yer verildi.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

''OYUN GÖRÜŞÜ HAYRET VERİCİ''

17 yaşındaki genç yeteneğin oyunun iki yönünü de oynadığı vurgulanırken, "Sahayı yapabileceği kadar geniş yapabiliyor. Topu aldığında her zaman en iyi yere gönderiyor. Bu rolün her iki yönünü oynamak için zaman, sabır ve olgunluk gerektirir. Arda Güler'de bunlar var. Kadife dokunuşlu sol ayaklı. Böyle genç oyuncu için görüşü hayret verici ve teknik seviyesi mükemmel. Henüz yeterli süre alamıyor ancak Kevin De Bruyne'nin kalıbında saf bir makine gibi oynuyor. Henüz çok fazla oynamadı. Herkes onu ister ve büyük bir kulübün onunla imzalaması akıllıca olur" denildi.

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Haberi Görüntüle

UEFA'DAN ARDA GÜLER TAVSİYESİ

Avrupa futbolunun patronu UEFA, yeni yıl için futbolseverlere tavsiyelerde bulundu. '2023'te izlenmesi gereken oyuncular: Avrupa futbolunda bu sene kimin yıldızı parlayabilir?' başlığıyla yayınlanan haberde Fenerbahçeli Arda Güler'e de yer verildi.

Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Haberi Görüntüle

ATTIĞI GOLLER GÖSTERİLDİ

Makalenin görselinde Arda Güler en başta yer alırken, Fenerbahçe'nin genç yıldızının UEFA Avrupa Ligi'nde attığı golün görüntülerine de yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading