Yandex Metrica

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti

Trabzonspor, sol bek arayışlarına son verdi! Bordo-Mavililer, Rangers'ın sol beki Borna Barisic ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor

24.04.2024, 14:10

Trabzonspor, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Denis Draguş'un transferi için gün sayarken, Bordo-Mavililer 2. takviyesini de gerçekleştirmek üzere.

Fatih Terim çılgına döndü saha kenarında telefon parçaladı Fatih Terim çılgına döndü saha kenarında telefon parçaladı Haberi Görüntüle

PRENSİP ANLAŞMAINA VARILDI

Gaziantep FK'de kiralık olarak forma giyen Denis Draguş'un bonservisini elinde bulunduran Standard Liege ile anlaşan Trabzonspor, sol bek arayışlarını sonlandırmak için Hırvat sol bek Borna Barisic ile prensip anlaşmasına vardı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Borna Barisic ile görüşmeleri tamamladı ve anlaşmaya vardı. Transferin sezon sonunda resmiyet kazanması bekleniyor.

TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi Haberi Görüntüle

BORNA BARISIC'İN KARİYERİ VE SEZON PERFORMANSI

31 yaşındaki deneyimli sol bek, 6 yıldır Rangers forması giyiyor ve Hırvatistan Milli Takımı'nda da önemli bir rol üstleniyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Barisic, 2243 dakika sahada kalarak 1 gol atıp 6 asist yapmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading