Yandex Metrica

Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler hangi takımlarda oynadı?

Arda Güler kimdir, kaç yaşında? Arda Güler hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe’nin 2019 Şubat ayında Gençlerbirliği altyapısından aldığı 2021 Ocak ayında ise profesyonel sözleşme ile kadrosuna kattığı Arda Güler kimdir? Arda Güler kaç yaşında?

Spor

28.01.2024, 03:39

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği’nden keşfettiği ve 2021 Ocak ayında profesyonel sözleşme imzalattığı Arda Güler, Fenerbahçe forması ile UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçına çıktı. Helsinki’nin konuk edildiği maçın 67.dakikasında Filip Novak ile değiştirilen Arda, ilk maçında üstün bir performans gösterdi ve diğer takımlarında dikkatini üzerine çekti. Fenerbahçe camiasında ve sporseverler arasında merak konusu olan Arda Güler hakkında Arda Güler kimdir? Arda Güler kaç yaşında? Arda Güler nereli? Gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Haberimizin devamında yanıtları bulabilirsiniz.

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden  kayıp gitti Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden kayıp gitti Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER KİMDİR?

25 Şubat 2005 yılında Ankara’da dünyaya gelen Arda Güler, 2014 yılında 9 yaşındayken Gençlerbirliği altyapısına dahil oldu. Yeteneği ve oyun içerisindeki zekası ile kendini gösteren Arda Güler, 2018 yılına kadar Başkent ekibinde forma giydi. Genç solak, 2019 yılında Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu. Fenerbahçe’ye girdiği zaman “Bir yanda yıllardır beraber futbol> oynadığım takım arkadaşlarımdan ve hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsü, diğer tarafta taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum kulübe gelmenin mutluluğu..." şeklinde ifadeler kullanarak, Fenerbahçe’nin hayallerindeki takım olduğunu belirtmişti.

Galatasaray'da sarı alarm: 7 futbolcu sınırda! Galatasaray'da sarı alarm: 7 futbolcu sınırda! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER KARİYERİNDE NELER YAPTI?

Elit Akademi Ligi U14'te 21 maçta 12, Elit Akademi Ligi U15'te 13 maçta 5, Elit Akademi Ligi U16'da 6 maçta 1 gol atan Arda, asıl çıkışı Fenerbahçe'nin U19 Takımı'nda yaptı. Çıktığı 22 maçta 10 gol, 7 asistle oynayan Arda'nın geleceğinin çok parlak olduğu ve ileride Türk futboluna katkısının oldukça büyük olacağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading