Yandex Metrica

Antalyaspor'un yeni transferinde Mevlana detayı

Antalyaspor'un yeni transferinde Mevlana detayı

Antalyaspor, Konyaspor'da 5 yıl forma giyen Deni Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Akdeniz ekibi Bosnalı oyuncuyu Mevlana'nın sözleri ile duyurdu.

Spor

16.02.2024, 14:00

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sezonu İttifak Holding Konyaspor'da tamamlayan Bosnalı Deni Milosevic'i kadrosuna kattı.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan transfer duyurusunda, "Kulübümüz Deni Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin sözlerinin yer aldığı videoda ise Milosevic, "Şimdi yeni şeyler söylemek için buradayım. Biz Antalyaspor." dedi.

Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu? Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS... Haberi Görüntüle

'SABIRSIZLANIYORUM'

Antalyaspor'a katıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Boşnak yıldız, "Bu takım için elimden gelenin en fazlasını vermek amacıyla bir an önce takıma katılmak istedim. Muhteşem bir taraftarımız var ve onların önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'un Mevlana'nın sözleriyle duyurduğu transfer videosu;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading