Yandex Metrica

Ankaragücü'nden Oğuzhan Akgün tepkisi: Olayları o başlattı!

Ankaragücü'nden Oğuzhan Akgün tepkisi: Olayları o başlattı!

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Beşiktaş maçı sonrası yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamada konuk takımın genç oyuncusu Oğuzhan Akgün'ü suçlayarak "Hem kulübemize hem taraftarlarımıza küfretti" dedi.

Spor

23.01.2024, 22:12

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, maç sonunda yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

İşte Ömer Erdoğan'ın sözleri:

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

HAKEM KARARLARINA TEPKİ

Ben Mete Hocamı normalde severim. Bugün küçük dokunuşlarla maçın seyrini değiştirdi. 25 bin kişilik bir taraftar grubu var burada. Futboldan anlıyorlar, görüyorlar. Bize verilen fauller, sarı kartlar diğer taraflara verilmedi. Verilse bunu herkes görür.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Haberi Görüntüle

"BİZE YAZIK DEĞİL Mİ?"

Oğuzhan Akgün diye genç bir arkadaş giderken hem kulübemize hem taraftarlarımıza küfür etti. Tahrik etti. Çok ciddi üzüldüm buna. Genç oyuncu kazandıralım diyoruz ama önce kaliteli insan kazandıralım, sonra oyuncu yetişir. Bu yaşta bu saygısızca hareket... Bunun devamında olayların ateşlenmesi nedeniyle çok ağır bir ceza gelecek. Bize yazık değil mi? Daha ciddi eğitim verelim.

Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5 sırayı tamin etti! Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Öte yandan Beşiktaş da maç sonu yaşananlarla ilgili paylaşımda bulundu. Sosyal medydan yapılan açıklamada, "Futbolcularımıza yapılanlar kabul edilemez. Takipçisi olacağız!" ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı maç ardından yaptığı açıklamada, "Josef'in gördüğü bu kırmızı kartı kabul etmiyoruz. Genç bir oyuncumuzun olayları tetiklediğini söylüyorlar. Böyle bir şey yok. Böyle bir kusuru varsa, bu bize iletilirse, biz gereğini yaparız. Bizim bir oyuncumuza da kimsenin el, dil uzatmasına izin vermeyiz." sözlerini sarf etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading