Yandex Metrica

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle

Fenerbahçe yönetimi, İrfan Can Kahveci'nin performansından memnun ve oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin, Kahveci'nin maaşını iyileştirerek 3 yıllık bir anlaşma yapacağı iddis ediliyor.

Spor

16.04.2024, 13:43

Fenerbahçe yönetimi, sezon başında eleştirilere maruz kalan ancak performansıyla takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen İrfan Can Kahveci ile yeni bir sözleşme imzalamanın hazırlıklarını yapıyor. 

Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Haberi Görüntüle

YENİ KONTRAT KARARI

Fotomaç'ın haberine göre, sarı-lacivertli yöneticiler, sözleşmesi 2025'te sona erecek olan milli futbolcu için yeni bir kontrat yapma kararıı aldı.

Planlanan 3 yıllık sözleşmede, İrfan Can Kahveci'nin güncel maaşı olan 15 milyon TL'nin üzerine çıkılacağı ve yıllık ücretinin 40 milyon TL'ye çıkarılacağı ifade ediliyor.

İngiltere ekibinden Süper Lig'e transfer: Manchester United'dan karar çıktı! İngiltere ekibinden Süper Lig'e transfer: Manchester United'dan karar çıktı! Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 42 resmi maçta görev alırken, attığı 15 gol ve 12 asist ile takıma önemli bir katkıda buludnu. Sarı-lacivertli taraftarlar, genç oyuncunun kulüpte kalmasından memnun ve onunla yeni bir sözleşme yapılmasını olumlu karşılıyor.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading