Yandex Metrica

Sitede Ara

Ali Koç'tan Samandıra hamlesi: Söz sırası takımda

Ali Koç'tan Samandıra hamlesi: Söz sırası takımda

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul öncesi kriz toplantılarına devam ediyor. Bugün Samandıra'da futbolcularla bir araya gelecek.

Spor

13.04.2024, 14:19

Fenerbahçe'de 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi tansiyon yükseliyor. Başkan Ali Koç, kriz toplantılarına devam ediyor. Son olarak Samandıra'da futbolcularla buluşacak olan Koç'un amaçları merak konusu.

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

SAMANDIRA'DA FUTBLCULARLA GÖRÜŞECEK

Kulübün eski yöneticileriyle yaptığı görüşmelerin ardından dünkü yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, bugün de Samandıra'da futbolcularla istişarelerde bulunacak.

Fenerbahçe Başkanı dün yaptığı açıklamada, "Yarın (bugün) bu oyunun esas öznesi olan futbolcularımız ve teknik kadromuzla Samandıra'da buluşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi olacak Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi... Haberi Görüntüle

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ ALINACAK

Ali Koç'un Samandıra'da futbolcularla yapacağı toplantıda, kulübün içinde bulunduğu kriz ve alınacak önlemler masaya yatırılacak. Futbolcuların ve teknik kadronun görüşleri önemli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading