Yandex Metrica

Ali Koç’la geçen fiyasko yıllar! 20 derbiden 3'ünü kazandı borçlar dağ gibi

Ali Koç’la geçen fiyasko yıllar! 20 derbiden 3'ünü kazandı borçlar dağ gibi

Fenerbahçe, Ali Koç’la geçen 5 sezonda kupaya hasret kaldı. Sarı-lacivertli ekip son 5 sezonda oynadığı 20 derbi maçın sadece 3’ünü kazanabildi. Sarı kanaryalarda, Koç döneminde borç 3’e katlanırken öz sermayede negatif büyümeye devam etti.

Spor

27.02.2024, 23:03

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un 5 yıllık görevi boyunca yerle bir etmediği hiçbir rekor yenilmezlik serisi kalmadı. Taraftarına kan kusturan Ali Koç, camianın beklentilerini karşılayamadı.

Fenerbahçe'de Ali Koç’un başkanlık yaptığı 5 sezonda, Galatasaray 2 kez mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in de şampiyonluk yaşadığı 5 senenin ardından Fenerbahçe taraftarlarının şampiyonluk hasreti 9 yıla çıktı.

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Haberi Görüntüle

TARAFTAR DERBİ GALİBİYETİNE HASRET

Başkan Ali Koç’un göreve gelmesiyle birlikte Fenerbahçe’nin derbi maçlardaki performansı da dibe vurdu. Özellikle evindeki yenilmezlik serisiyle dikkati çeken Fenerbahçe, rakiplerine karşı bu üstünlüğünü koruyamadı. Fenerbahçe, son 5 sezonda Beşiktaş ve Galatasaray ile yaptığı 20 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. Bu karşılaşmalarda 7 kez yenilmekten kurtulamayan Fenerbahçe, 10 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor’la yapılan maçlar da eklendiğinde, Fenerbahçe oynadığı 30 maçta 11 mağlubiyet, 13 beraberlik ve 6 galibiyet aldı.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KUPASI EN SON 2013'TE KAZANILDI

Ligde 9 sezondur şampiyonluk göremeyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nı da en son 2013 yılında kazandı. Sarı-lacivertliler, söz konusu yılda Trabzonspor’u 1-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. Pazar günü oynanan maçta kupayı Başakşehir’in kazanması halinde Fenerbahçe’nin kupa hasreti 10 sezona çıkacak ve Ali Koç yönetiminde Fenerbahçe’nin 5 sezonu kupasız tamamlanacak.

Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde için tarih verildi! Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde... Haberi Görüntüle

5 SEZONDA 78 FUTBOLCU TRANSFER EDİLDİ

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe, 5 sezonda 46’sı yabancı olmak üzere 80 yeni futbolcuyla mukavele imzaladı. Ali Koç'un bugüne kadar transfer ettiği futbolcuların vasat olması ve maaliyetleri dikkatlerden kaçmadı.

Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Haberi Görüntüle

11 HOCA ÇALIŞTI

Fenerbahçe’de Cocu, Ersun Yanal, Erol Bulut, Pereira ve Jesus’un haricinde Erwin Koeman, Tahir Karapınar, Emre Belözoğlu , İsmail Kartal, Tahir Karapınar ve Zeki Murat Göle de geçici olarak teknik adamlık koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

BORÇ DA KATLANDI

Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan bildirimlere göre, Fenerbahçe’de Futbol AŞ’nin 2017 sezonu sonundaki borcu 2 milyar liraydı. 2022-23 sezonuna gelindiğindeyse ilk 9 aylık verilere göre sarı-lacivertli şirketin borcu 6 milyar liraya ulaştı.

2017 sonunda ilişkili taraflardan alacaklar hariç şirketin öz sermayesi (Toplam varlıklar ile toplam yükümlülük arasındaki fark) eksi 1,77 milyar lirayken, bu sezonun ilk 9 ayındaki tabloda bu rakam eksi 4,41 milyar liraya çıkmış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading