Yandex Metrica

Ali Koç'tan Pereira ültimatom: Ya değişirsin ya gidersin

Ali Koç'tan Pereira ültimatom: Ya değişirsin ya gidersin

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Pereira ile yaptığı toplantıda ''Sana alternatif bir kadro verdik. Bunu iyi değerlendir. Eğer sen değişmezsen biz seni değiştirmek zorunda kalırız.'' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:13

Ligde üç maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe'de Vitor Pereira topun ağzında. Royal Antwerp ve Kayserispor maçlarından alınacak kötü sonuç Pereira'nın sonu olabilir. 

Takvim gazetesinin haberine göre; hafta sonu Konya'da oynanan maçın ardından Vitor Pereira ile toplantı yapan Ali Koç'un, "3'lü sistemden artık vazgeç. Mesut'u kullan. Takımı onun üzerine kurduk ama sen oynatmıyorsun. Eğer sen değişmezsen biz seni değiştirmek zorunda kalırız" dediği öğrenildi.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

'TAKIMI MESUT'UN ÜZERİNE KUR'

Portekizli hoca Vitor Pereira'dan 3'lü savunma inadından vazgeçmesini isteyen Ali Koç, "Mesut Özil'i kullan. Takımı onun üzerine kur. İnat etme. Aldığımız sonuçlar ortada." dedi.

'Sana alternatif bir kadro verdik. Bunu iyi değerlendir' diyen Ali Koç, ''Eğer sen değişmezsen biz seni değiştirmek zorunda kalırız.'' Portekizli hocaya sert çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading