Yandex Metrica

Ali Koç son noktayı koydu! Alman teknik adam Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacak

Ali Koç son noktayı koydu! Alman teknik adam Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacak

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı göreve getiren Fenerbahçe, mayıs ayında Alman teknik adam Joachim Löw'ü göreve getirecek.

Spor

03.04.2024, 07:52

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sona eriyor.

Geçtiğimiz günlerde görüşmeler yapmak üzere Almanya ve İngiltere'ye giden Ali Koç, Joachim Löw ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Sezon sonuna kadar İsmail Kartal'a takımı emanet eden Sarı-lacivertliler, gelecek sezonda itibaren 3 senelik bir planlama ile tüm yetkiyi Löw'e verecek.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

LÖW İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

Almanya Milli Takımı ile yaşadığı başarılarda genç futbolcularla iyi bir ilişki kuran Löw, bu özelliğini Fenerbahçe'de de kullanacak.

Alman teknik adam, göreve başladığı günden itibaren altyapıya da el atacak.

Sözcü gazetesinden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; İsmail Kartal ve 5 kişilik bir ekip 61 yaşındaki antrenör ile birlikte çalışacak.

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'TAN ABARTILI BİR BÜTÇE İSTEMEDİ

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması durumunda Löw'ün kulüpten yüksek bütçeli bir transfer planlaması istemediği iddia edildi.

Uygun koşullarla Almanya ve İspanya başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden yetenek taraması yapılarak genç futbolcular kadroya dahil edilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading