Yandex Metrica

Alex Telles'ten Galatasaray açıklaması

Alex Telles'ten Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles, ülkesi Brezilya'da yayın yapan RBS TV'ye özel açıklamalar yaptı.

Spor

23.01.2024, 17:37

İngiltere'de Manchester Unıted formasını terleten Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles, RBS TV'ye yaptığı açıklamalarda İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok sevdiğini ve unutamadığı iki sene yaşadığını ifade etti.

Brezilya'da ilk geldiğinde biraz çekinceleri olduğunu aktaran Telles, "Galatasaray bana Avrupa'nın kapılarını açan kulüp oldu.  Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı verdi. İlk geldiğimde gençtim ve biraz korkuyordum ama sonradan alıştım." düşüncelerini paylaştı.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

TELLES: SONSUZA KADAR UNUTMAYACAĞIM

Türkiye'deki taraftar tutkusunu çok iyi bulduğunu söyleyen 28 yaşındaki sol bek, İstanbul gibi harika bir şehirde 4 kupa kaldırdığını  belirterek, "İstanbul farklı bir kültür ve dile sahip. Kariyerimin çok güzel bir dönemiydi ve sonsuza kadar unutamayacağım." açıklamasında bulundu.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

"MANCİNİ BANA GİYİNMEYİ ÖĞRETTİ"

Galatasaray ve Inter'de birlikte çalıştığı Roberto Mancini hakkında düşüncelerini aktaran Telles, Galatasaray ve Inter'e kendisini götüren kişinin İtalyan teknik adamın olduğunu belirterek, "Mancini'ye çok büyük saygım var. Ondan çok şey öğrendim, pozisyon almayı, daha iyi yemeyi, daha iyi giyinmeyi öğrendim. Milano gerçekten modanın şehri, birçok şey öğreniyorsun" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading