Yandex Metrica

Ahmet Nur Çebi'den taraftarı heyecanlandıran açıklama! Şenol Güneş dev projenin başına geçiyor

Ahmet Nur Çebi'den taraftarı heyecanlandıran açıklama! Şenol Güneş dev projenin başına geçiyor

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ile beraber hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirterek takımın son durumunu değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 20:08

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ve uzun vadeli hedefler konusunda TRT Spor'a konuştu.

Devre arasında yapılacak takviyelere değinen Çebi transfer ile ilgili "Hocamızın 3-4 tane iyi olur dediği transfer var. 2'ye ikna edip 1'le sınırlayabilirsek iyi olur" ifadelerini kullandı. 

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN YABANCI SINIRI AÇIKLAMASI

Mevcut yabancı sistemine değinen Ahmet Nur Çebi, "Yabancı sınırı bize maliyet anlamında pahalıya patladı. Siz Avrupa'da Avrupalı ile mücadele etmek istiyorsanız ama yabancı sınırı koyarak, Türk futbolcunun burada Avrupalı futbolcuyla rekabet etme hırsını yok ediyorsunuz. Sezon başında en azından 9+2 olsun dedik, kabul etmediler. Biz de 3-4 tane yerli futbolcu aldık. Bize pahalıya patladı. Bu yapılan olay, Türk futbolcusunun rekabet etme isteğini azaltmıştır. Bu saatten sonra yabancı kuralını çevirmeye kalkarsalar ben karşı çıkarım. 7+4 hatta 6+5 yapsınlar. İroni yapmıyorum. Duruma göre vaziyet alıyorlar. Kim baskınsa onun dediğini yapıyorlar. Her gelen TFF, her sene bir kuralı değiştiriyor." görüşlerini aktardı.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Avrupa kupalarında başarılı olmak istediklerini vurgulayan Ahmet Nur Çebi, “Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyon olmak benim hedefim, amacım. Bunu Şenol hocayla yapabileceğime inanıyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading