Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Fenerbahçeli yıldız gönlündeki takımı açıkladı

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Fenerbahçeli yıldız gönlündeki takımı açıkladı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin ilgilendiği Allahyar transferinde yeni gelişme yaşandı. Allahyar'ın gönlü Belçika'dan yana.

Spor

23.01.2024, 18:37

Ukrayna kulübü Zorya ile kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'ye geri dönen Allahyar Sayyadmanesh için Sarı-Lacivertli kulübe resmi teklifler gelmeye devam ediyor.

İranlı golcünün peşinde koşan iki kulüp var. Birincisi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City. Diğeri ise Belç.ika ekibi Anderlecht.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

ALLAHYAR İÇİN 5 MİLYON

Hull City, geçtiğimiz günlerde Allahyar için Fenerbahçe'ye 5 milyon euroluk teklif yaptı. Belçika kulübü Anderlecht'in de Allahyar için 5 milyon Euro'ya yakın bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE 7 MİLYON EURO İSTİYOR 

Fenerbahçe ise Allahyar'ı 5 milyon Euro'ya satmaya sıcak bakmıyor. Fenerbahçe, 20 yaşındaki golcü için 7 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtiliyor.

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

ALLAHYAR'IN GÖNLÜ BELÇİKA'DA

Hull City'nin de peşinde olduğu Allahyar'ın gönlü Anderlecht'ten yana. İranlı golcünün Belçika ekibinin teknik direktörü Vincent Kompany ile çalışmak istediği biliniyor.

13 GOLE KATKI YAPTI 
Ukrayna'ya kiralık olarak giden İranlı golcü Allahyar Sayyadmanesh , Zorya formasıyla gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. 20 yaşındaki oyuncu 24 maçta 9 gol, 4 asistle oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading