Yandex Metrica

Aboubakar'ın yeni takımı belli oldu: İmzayı atıyor

Aboubakar'ın yeni takımı belli oldu: İmzayı atıyor

Beşiktaş'ın eski oyucusu Vincent Aboubakar'ın yeni takımı netlik kazanmaya başladı. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 19:22

Beşiktaş'ın çifte kupalı 2020-2021 sezonunda oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Aboubakar, ligin son haftalarında sakatlığı sebebiyle forma giyememişti ve sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak Al-Nassr'a transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin forvet listesinde bulunan Kamerunlu yıldız  Al-Nassr'da toplamda 22 maçta görev yapan Kamerunlu yıldız 8 gol atarken 4 asist yaptı.

Al-Nassr'daki mali problemler nedeniyle kuylüpten ayrılacağı iddia edilen Vincent Aboubakar için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin listesinde bulunan golcü oyuncunun yeni adresi netlik kazanmaya başladı.

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İSTİYOR

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Sarı Lacivertlilerin Vincent Aboubakar'ı gündemine aldığını ifade etmişti. 

Senad Ok, Aboubakar ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

"En önemli transfer mevcut oyuncuları korumak. Kim'in ve Altay'ın talipleri var. Crespo ve Zajc'ı İtalyanlar takip ediyor. Başkan Ali Koç'un Kim'in yerini dolduramayacağı konusunda tedirginliği var. Alex Telles'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğuna dair bir şey duymadım. Aboubakar ve Sörloth'un isimleri gündemde. Yönetimin listesinde Aboubakar var. Ama yeni teknik direktörü beklemek lazım. İsmail hoca devam ederse Aboubakar'a 'hayır' demez."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading