Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan ayrılık sinyali: Bunun değerlendirmesini yapacağım

Abdullah Avcı'dan ayrılık sinyali: Bunun değerlendirmesini yapacağım

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısında aldıkları 5-0'lık yenilgiyi değerlendirirken ''Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Geçici bir durum gibi durmuyor. Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Bunun değerlendirmesini ben kendi adıma yapacağım" ifadelerini kullanarak ayrılık sinyali verdi.

Spor

23.01.2024, 22:17

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk oldu. Bordo-Mavililer, rakibi karşısında varlık gösteremedi ve sahadan 5-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 5-0 kaybedilen Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Haberi Görüntüle

''BUNUN DEĞERLENDİRMESİNİ KENDİ ADIMA YAPACAĞIM''

"Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor" diyen Avcı, "Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Geçici bir durum gibi durmuyor. Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Bunun değerlendirmesini ben kendi adıma yapacağım" ifadelerini kullanarak istifa sinyali verdi.

1. Lig heyecanında 30. hafta! İşte oynanacak maçlar... 1. Lig heyecanında 30. hafta! İşte oynanacak maçlar... Haberi Görüntüle

''ALIŞIK OLMADIĞIM BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ''

Rakip takımı Alanyaspor'u tebrik eden Abdullah Avcı, "Birkaç konu başlığı üzerinden gidelim. Bugün oyunu konuşmak gerekiyor. Oyunun ilk 13 dakikasında planı doğru uyguladık. 13 dakikada üç tane net pozisyon yakaladık. Büyük takım refleksi bu tür pozisyonları gole çevirir. Gelen ilk top gol oldu, ikinci top gol oldu... Bugün 6 şutun 5'i gol oldu. Bunlar oyunun içinde vardır ama reaksiyon verememek geçici bir durum gibi durmuyor. Benim alışık olmadığım bir süreç yaşıyoruz. Rakip bizi bekledi, daha hareketli olabilirdik. Girdikleri fırsatları değerlendirdiler, tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading