Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: AFAD resmen duyurdu: 9 Şubat Kahramanmaraş'ta korkutan deprem: AFAD son dakika deprem listesi

Son dakika: AFAD resmen duyurdu: 9 Şubat Kahramanmaraş'ta korkutan deprem: AFAD son dakika deprem listesi

Son dakika haberleri.... AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden son dakika deprem uyarısı geldi. Gelen son raporlara göre Kahramanmaraş'ta korkutan deprem meydana geldi. Peki Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde deprem meydana geldi? Kahramanmaraş depreminin derinliği kaç km, merkez üssü neresi?

Gündem

21.04.2024, 21:14

Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde deprem oldu, merkez üssü neresi, derinliği kaç km? AFAD ve Kandilli'den duyurulan habere göre Kahramaraş'ta deprem meydana geldi. Sarsıntı ile panik yapan vatandaşlar arama moturuna, "Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde deprem meydana geldi, merkez üssü neresi, derinliği kaç km?" sorularını soruyor.

Nihal Candan tekrardan cezaevine dönecek mi? Nihal Candan tekrardan cezaevine dönecek mi? Haberi Görüntüle

9 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİN ŞİDDETİ NE?

AFAD ve Kandilli'den duyurulan son dakika haberine göre, Kahramanmaraş gece saat 01.39'da, 2.9 büyüklüğündeki bir depremle sallandı. Ardından saat 02.55'te ikinci deprem meydana geldi. İkinci deprem 3.2 olarak kaydedildi.

İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü: Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü: Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! Haberi Görüntüle

BİR DEPREMDE AKDENİZ'DE

Öte yandan gece saat üç civarında bir başka deprem haberi de Akdeniz'den geldi. Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Güneş patlaması sonrası Kuzey Işıkları Trabzon'da görüntülendi! Gökyüzünde adeta şölen yaşandı! Güneş patlaması sonrası Kuzey Işıkları Trabzon'da görüntülendi! Gökyüzünde adeta şölen... Haberi Görüntüle

9 ŞUBAT SON DAKİKA DEPREMLER

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading