Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: AFAD duyurdu: Hakkari'de korkutan deprem! Depremin şiddeti, merkez üssü, derinliği kaç km?

Son dakika: AFAD duyurdu: Hakkari'de korkutan deprem! Depremin şiddeti, merkez üssü, derinliği kaç km?

Son dakika haberleri...Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan son dakika duyurusuna göre Hakkari'de deprem meydana geldi. Peki depremin şiddetti, derinliği kaç km? Deprem çevre illerden hissedildi mi?

Gündem

17.02.2024, 22:33

Hakkari'de deprem mi meydana geldi? Hakkari'de kaç şiddetinde deprem oldu? Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika yapılan paylaşımda, saat 07.36'da merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesi olan Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi denildi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine girecek Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine... Haberi Görüntüle

HAKKARİ SALLANDI!

Söz konusu açıklamanın devamında, zeminden 5.74 km derinlikte oluşan deprem, Hakkari ve çeresinde de hissedildi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı. 

Meta Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Meta Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

KANDİLLİ 4.5 OLARAK DUYURDU

Öte yanda söz konusu depremi Kandilli Rasathanesi AFAD'ın aksine 4.5 olarak duyurdu. 

Van'dan acı haber: 1 güvenlik korucusu şehit oldu Van'dan acı haber: 1 güvenlik korucusu şehit oldu Haberi Görüntüle

HAKKARİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklama yapan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Yüksekova ilçemizde saat 7:36’da meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana kadar olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading