Yandex Metrica

Yargı'da Ceylin ve Ilgaz arasında dikkat çeken yakınlaşma! Yargı 8. bölümden yeni fragman

Yargı'da Ceylin ve Ilgaz arasında dikkat çeken yakınlaşma! Yargı 8. bölümden yeni fragman

Kanal D'nin beğeni toplayan dizisi Yargı'nın 8. bölümünden yeni fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fragmanda Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşması seyircileri sevindirdi.

Sinema / Dizi

23.03.2024, 23:41

Kanal D'nin reyting rekorları kıran Yargı dizisi, 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen 8. bölümden yeni fragman yayınlandı. Yeni bölümde Ceylin ve katil olduğunu itiraf eden Engin'in yüzleşmesi ekrana gelecek. Yayınlanan 2. fragmanda ise Ilgaz'ın Ceylin için endişelenmesi ve ikilinin yakınlaşması seyircileri heyecanlandırdı. 

Fragmanda Ilgaz'ın Ceylin'e "Bir katille burun burunaydın! Kendine zarar verecektin. Anlamıyorum, anlamaya çalışıyorum Ceylin. Korktum." sözleri dikkat çekiyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ENGİN MAHKEMEYE ÇIKACAK

Yargı 8. bölümde Ceylin ile yüzleşme sonucunda Engin gerçekleri itiraf eder. Yolun sonuna geldiğini düşünen Engin öfkelidir. Bu durum ise Ceylin'i çileden çıkarır. İkisi arasında arbede çıkar. Ilgaz, içeri girdiğinde Ceylin'i yerde yatarken bulur. Engin bu sırada kaçmaya çalışır ancak Ilgaz yakalar. Mahkemede hakim karşısına çıkan Engin bir gerçeği açıklayacağını söyler.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nu yeniden bir araya getiren Yargı'nın 8. bölümü, 7 Kasım akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading