Yandex Metrica

Hakan Hatipoğlu Survivor'dan elenecek mi? Survivor Hakan diskalifiye mi oldu?

Hakan Hatipoğlu Survivor'dan elenecek mi? Survivor Hakan diskalifiye mi oldu?

Survivor All Star yarışmasında gerilim had safhada devam ederken, Hakan Hatipoğlu ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı Survivor Hakan açıklaması, izleyenlerin kafasında bir dizi soru işareti bıraktı. Peki, Hakan Hatipoğlu Survivor'dan elenecek mi? Survivor Hakan diskalifiye mi oldu?

Sinema / Dizi

26.04.2024, 15:43

Acun Ilıcalı, Rio Karnavalı ödülünü kazanan Hakan Hatipoğlu ile aralarında muhteşem bir diyalog gerçekleştiriyor. İletişim ödüllerine gönderme yaparak, Hatipoğlu'nun belirli bir kuralı yok saydığına dair bir ima ortaya konuyor. İzleyenler, bu diyalogun ardından bir diskalifiye durumunun söz konusu olup olmadığını merakla bekliyor. Peki, Hakan Hatipoğlu Survivor'dan elenecek mi? Survivor Hakan diskalifiye mi oldu?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HAKAN HATİPOĞLU SURVİVOR'DAN ELENECEK Mİ?

Acun Ilıcalı ada konseyinde, ''İletişim ödülü diyorum, güzel bir ödül değil mi? sorusunu yöneltiyor ve Hakan da ''Güzel abi tabiki.'' Ilıcalı'nın ''Sever misin iletişim ödüllerini?'' şeklinde yinelediği soruya tekrar Hatipoğlu, ''Güzel geliyor ağabey çocukla görüştüğünde.'' sözlerine yer veriyor. Üzerine Ilıcalı tarafından ''Aileyle falan görüşmek güzel değil mi?'' sorusu gelince Hakan Hatipoğlu'ndan da ''Nasıl ağabey?'' tepkisi geliyor. Tüm bu konuşmanın ardından Acun Ilıcalı'nın, olaya dair kısa bir açıklama yaptığı görülüyor. ''Çok oldu mu konuşmayalı? Güzel ödül kazanmışsın. Maşallah. Riski alıyorsan negatif tarafını da göze alacaksın.''

Bölümün yayımlanmasıyla birlikte, olayın aslı ortaya çıkacak ve Hakan Hatipoğlu'nun geleceği ya da karşılaşabileceği yaptırımlar da netlik kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Sinema / Dizi


Loading