Yandex Metrica

Yargı 8. bölümden heyecan dolu fragman! Engin hakim karşısında

Yargı 8. bölümden heyecan dolu fragman! Engin hakim karşısında

Yargı dizisinin 8 bölüm fragmanı görücüye çıktı. Fragmanda Ceylin'le Engin'in hesaplaştığı, Engin'in mahkemeye çıktığı görülüyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:14

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'nın 8 bölümü heyecanla bekleniyor. 7 bölümde Ceylin'le Engin yüzleşmişti. Yargı'nın 8. bölümünden dikkat çekici bir fragman yayınlandı. Fragmanda Ceylin'in kız kardeşini öldürdüğünü itiraf eden Engin'le hesaplaştığı görülüyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YARGI 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ceylin, kız kardeşini öldüren Engin'e gerçekleri itiraf ettirir. Yolun sonuna geldiğini düşünen Engin öfke doludur. Bu durum Ceylin'i çileden çıkarır. İkisi arasındaki hesaplaşmada arbede çıkar. İçeri giren Ilgaz, Ceylin'i yerde hareketsiz yatarken bulur. Engin ise kaçmaya çalışır ancak Ilgaz yakalamayı başarır. Mahkemede hakim karşısına çıkan Engin, bir gerçeği açıklamak istediğini söyler. Diğer yandan zor durumda olan Çınar ise babasına sığınır.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı, 7 Kasım akşamı izleyici ile buluşacak.

Yargı 8. bölüm fragmanı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading