Yandex Metrica

Yalı Çapkını sonunda ne oluyor? Dizinin sonunda yaşanacaklar ifşa oldu! İzleyicileri hüzne boğacak

Yalı Çapkını sonunda ne oluyor? Dizinin sonunda yaşanacaklar ifşa oldu! İzleyicileri hüzne boğacak

Star TV'de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırıyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizi büyük ilgi görürken, dizinin sonu izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. Yalı Çapkını'nın sonunda ne yaşanacağı ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

24.04.2024, 07:51

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, Star TV'de cuma akşamları ekrana geliyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekran başına kilitliyor. Dizi, kısa süre içinde reytinglerde zirveye yerleşmeyi de başardı.

Zorla evlendirilen Ferit ve Seyran'ın hikayesinin anlatıldığı dizide yaşanan entrikalar da izleyicilerin heyecanını artırdı. Burhan Cahit'in kitabına dayanan dizinin sonunda ne olacağı merak konusu olurken, Yalı Çapkını'nın sonu ortaya çıktı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI'NIN SONUNDA NE OLACAK?

Ferit, maddi durumu iyi, yakışıklı, kendine güvenen ancak aşka ve evliliğe inanmayan bir gençtir. Seyran ile ilk evlendiğinde ona karşı sevgi duymayan Ferit, Seyran'a aşık olup onun için tüm hayatını değiştirecektir.

Ancak koskoca yalıda tek başına kalan Seyran, kendisini aldatan Ferit'i terk edecek. Ardından Ferit'in çöküşü başlayacak. İflas eden Ferit'in intihar ederek yaşamına son vereceği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading