Yandex Metrica

Yalı Çapkını'ndan gelen teklifi reddetmişti! Defne Samyeli hangi diziyle ekrana dönüyor?

Yalı Çapkını'ndan gelen teklifi reddetmişti! Defne Samyeli hangi diziyle ekrana dönüyor?

Vahide Perçin'in başrolünde yer aldığı Aldatmak dizisi perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna Defne Samyeli dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:07

Tims&B Production'ın imza attığı Aldatmak dizisi geçtiğimiz eylül ayında yayın hayatına başladı. Başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı dizi perşembe akşamları ilgiyle izleniyor. 

Seyircileri ekran başına toplayan dizide Perçin, Güzide isimli bir aile mahkemesi hekimini canlandırıyor. Sevilen dizinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ALDATMAK DİZİSİYLE EKRANA DÖNÜYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Defne Samyeli, ATV'nin güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisi Aldatmak'ın kadrosuna katıldı. Samyeli, dizide avukat Elmas karakterine hayat verecek.

Bir süredir kariyerine şarkıcılık yönünde devam eden Samyeli, bu sezon Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden teklif almıştı. Ünlü isim, tercihini Aldatmak dizisinden yana kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading