Yandex Metrica

Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor? İşte dizinin çekildiği muhteşem yalı

Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor? İşte dizinin çekildiği muhteşem yalı

Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını, Cuma akşamları ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin detayları da araştırılıyor. Dizinin çekildiği yalı merak konusu oldu. İzleyiciler Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda? sorusuna yanıt arıyor. Peki Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor?

Sinema / Dizi

24.04.2024, 23:45

Star TV, gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını dizisini geçtiğimiz haftalarda izleyicilerin beğenisine sundu. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Gözde Kansu ve Emre Altuğ gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük ilgi gördü. Dizinin çekildiği yalı da merak konusu oldu.

Diziyi izleyen seyirciler Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor? Yalı Çapkını çekildiği yalı nerede? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor, çekildiği yalı nerede? İşte detaylar...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI HANGİ YALIDA ÇEKİLİYOR?

Yalı Çapkını dizisinin çekimleri İstanbul'da ve Gaziantep'te gerçekleştiriliyor. Köklü bir ailenin İstanbul'da yaşadığı yalı da dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını dizisi Sakıp Sabancı Yalısı'nda çekiliyor. İhtişamlı yalı, Beylerbeyi'nde yer alıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading