Yandex Metrica

Yalı Çapkını 6. bölümden heyecan dolu fragman! Ferit ve Seyran birbirine giriyor! 'Pelin'i hayatımdan çıkarıyorum'

Yalı Çapkını 6. bölümden heyecan dolu fragman! Ferit ve Seyran birbirine giriyor! 'Pelin'i hayatımdan çıkarıyorum'

Yalı Çapkını dizisinin 6. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Reyting rekorları kıran dizinin fragmanı sosyal medyada büyük ses getirirken, Ferit'in Seyran'a sevgilisi Pelin'den ayrılacağını söylemesi ise olay yarattı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:59

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisi son dönemin en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu ve Emre Altuğ gibi isimleri bir araya getiriyor. Sevilen dizi, her hafta reyting oranını yükselterek zirvedeki yerini perçinliyor.

Cuma akşamları fırtınalar estiren Yalı Çapkını, bu hafta 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yalı Çapkını 6. bölümden 2. fragman yayınlandı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SEYRAN FERİT'E REST ÇEKİYOR

Fragmanda Halis Ağa, Ferit'in tasarımının hayat bulacağı müjdesini veriyor. Seyran ise Ferit'e rest çekiyor. Seyran, "Eğer sen bana karışırsan, ben de sana karışırım bundan sonra. Eğer ben Yusuf'la görüşemezsem, sen de Pelin'le görüşemezsin" diyor. 

Pelin'in Seyran'a "Sen kendini gerçekten Ferit ile evli mi sanıyorsun?" demesinin ardından devreye Suna giriyor ve Pelin'i tehdit ediyor.  Ferit'in ise "Kabul ediyorum, Pelin'i hayatımdan çıkaracağım sen de Yusuf'u." demesi dikkat çekiyor. 

Fragmanın sonunda ise Halis Ağa'nın Yusuf'la görüşüyor olması ise hem şaşırttı hem izleyicileri heyecanlandırdı. Yalı Çapkını 6. bölüm, 28 Ekim Cuma akşamı Star TV'de ekrana gelecek.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading