Yandex Metrica

Yalancı final mi yapıyor? Yalancı ne zaman final yapacak? Yalancı dizisi kaç bölüm olacak devam edecek mi?

Yalancı final mi yapıyor? Yalancı ne zaman final yapacak? Yalancı dizisi kaç bölüm olacak devam edecek mi?

Yalancı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dizinin üçüncü tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. İlk 6 bölümde reytinglerde iyi bir sıralama elde edemeyen Yalancı'nın 7. bölümde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:11

Show TV'nin yeni sezon için hayata geçirdiği dizilerden biri de The Liar'dan uyarlanan Yalancı dizisiydi. İlk bölümü 17 Eylül'de izleyici ile buluşan dizi hem oyunculuk performanslarıyla hem hikayesiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Ancak dizi reytinglerde beklenenin altında kaldı. Yalancı, ilerleyen bölümlerde de reytinglerini yükseltemedi. Seyirciler bu nedenle 'Yalancı final mi yapıyor, Yalancı ne zaman final yapacak?' sorularını merak ediyor. İşte merak edilenler...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YALANCI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yalancı'nın geçtiğimiz hafta yedinci bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu ancak cuma günü yayın akışında yer almaması dikkat çekmişti. Dizi için final kararı alınıp alınmadığı merak konusu oldu. Fakat bu durum dizinin yayın gününün değişmesinden kaynaklanıyor. 

Reytingleri düşük olan dizilere ikinci bir şans için yayın gününün değiştirildiği göz önüne alınırsa, yeni gününde reytinglerde yine başarısız olması durumunda final kararı çıkabilir.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin üstlendiği Yalancı dizisi yedinci bölümüyle yeni gününde ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü 2 Kasım Salı yani bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading