Yandex Metrica

Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? Üç Kız Kardeş 2. sezon tarihi

Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? Üç Kız Kardeş 2. sezon tarihi

Kanal D'nin geçtiğimiz sezon izleyicilerin beğenisine sunduğu Üç Kız Kardeş dizisi büyük ilgi gördü. Haziran ayında ekrana ara veren dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman? İşte Üç Kız Kardeş 2. sezonla ilgili detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:41

Başrollerinde İclal Aydın, Özgü Kaya, Reha Özcan ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi, geçtiğimiz şubat ayında yayın hayatına başladı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve güçlü oyuncusuyla dikkat çeken dizi, ilk bölümden itibaren büyük beğeni topladı. Dizi, sezon boyunca liderliği hiçbir rakibine kaptırmamayı başardı.

Rüçhan karakteri dizide dikkat çekerken, Türkan ve Somer arasındaki enerji de çok sevildi. Çekimleri Ayvalık'ta yapılan dizi Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Üç Kız Kardeş yeni sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Diziden ilk tanıtım fragmanı yayınlanarak yayın tarihi de duyuruldu. Üç Kız Kardeş 2. sezon, 13 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading