Yandex Metrica

TRT'nin sevilen dizisi reytinglere yenildi! Kimse bunu beklemiyordu! Ekran macerası bitiyor

TRT'nin sevilen dizisi reytinglere yenildi! Kimse bunu beklemiyordu! Ekran macerası bitiyor

Bir yazlık dizi için daha final kararı alındı. Başrollerini Emre Bey ve Merih Öztürk'ün paylaştığı TRT dizisi Balkan Ninnisi, ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:02

Başrollerinde Emre Bey, Merih Öztürk, Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Balkan Ninnisi, ilk bölümüyle 21 Haziran'da ekrana geldi. Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı ve Evrim Yöney'in üstlendiği, senaryosunu Uğur Uzunok, Ozan Ayaz, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma ve Esma Koç'un kaleme aldığı dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmeyi başarmıştı.

Ancak dizi, sezon başında hem dizilerin yeni sezonunun hem de iddialı dizilerin başlamasıyla birlikte reytinglerde rakiplerinin gerisinde kaldı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

20. BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR

TRT1'de perşembe akşamları ekrana gelen Balkan Ninnisi için final kararı alındı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi, 20. bölümde izleyicilere veda edecek. Uğur Uzunok'un dizi finalinin ardından hemen yeni bir projeye başlayacağı öğrenildi. Uzunok, TRT Dijital için yine Makedonya'da proje çekecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading