Yandex Metrica

TRT'nin Alp Navruz başrollü dizisinde flaş gelişme! Henüz başlamadan büyük değişiklik

TRT'nin Alp Navruz başrollü dizisinde flaş gelişme! Henüz başlamadan büyük değişiklik

TRT, Gold Film imzalı Cennetin Çocukları dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen dizide büyük değişiklik yaşandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:56

Sezonun başlamasıyla birlikte hem dizilerin yeni sezonları hem yeni diziler peş peşe başlıyor. Merakla beklenen diziler arasında TRT1'in yeni dizisi Cennetin Çocukları yer alıyor. Gold Film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin ismi değişti. Atike Hınçlıer'in 'Yürek Çıkmazı' kitabından uyarlanan dizinin ismi 'Yürek Çıkmazı' oldu. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

CENNETİN ÇOCUKLARI DİZİSİ HAKKINDA

Dizi, şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adamla tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının etkileyici hikayesini anlatıyor. 

Cennetin Çocukları'nın oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın yanı sıra Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Aydan Şener, Ertuğrul Postoğlu, Eylül Ersöz, Timur Ölkebaş, Rozet Hubeş, Alp Akar, Özlem Ulukan ve Güler Ökten gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading