Yandex Metrica

TRT, Gönül Dağı yeni sezon için kararını açıkladı

TRT, Gönül Dağı yeni sezon için kararını açıkladı

TRT1, gönüllere taht kuran dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezonda ekrana geleceği tarihi duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

Bozkır'ın samimiyetini evlere taşıyan TRT1 dizisi Gönül Dağı, ilk sezonuyla her hafta reyting rekorları kırmayı başardı. Geniş kitleye ulaşan Gönül Dağı'nın ikinci sezon çekimleri başladı. Dizinin hayranları yeni sezonun ne zaman başlayacağı. TRT1, Gönül Dağı yeni sezon yayın tarihini açıkladı.

Gönül Dağı yeni sezon çekimlerine İstanbul'da başlayıp, Eskişehir Sivrihisar'da devam ediyor. İlk sezonda Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş yeni sezonda olmayacak. Kadroya Serkan Kuru'nun dahil olduğu açıklanmıştı. Oyuncu, 'Doktor Kenan' karakterine hayat verecek.

Her bölümde samimi senaryosuyla güzel mesajlar veren Gönül Dağı, yeni sezonda da gönüllere dokunmaya devam edecek. Amcaoğullarının maceraları izleyenleri ekrana kilitleyecek. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI OYUNCU KADROSU

Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda Berk Atan ve Gülsim Ali'nin yanı sıra Cihat Süvarioğlu, Ecem Özjata, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Nazlı Pınar Kaya, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Gülhan Tekin, Ege Aydan, Şebnem Dilligil, Eser Eyüboğlu, Serkan Kuru, Hazal Çağlar, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Çiğdem Aygün ve Zümre Meğreli yer alıyor.

Yahya Samancı'nın yönetmenliğini yaptığı Gönül Dağı'nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Yapımcılığı ise Ferhat Eşsiz üstleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading