Yandex Metrica

TRT'den peş peşe hamle! Bomba bir dizi daha geliyor! Güçlü hikayesiyle ekrana kilitleyecek

TRT'den peş peşe hamle! Bomba bir dizi daha geliyor! Güçlü hikayesiyle ekrana kilitleyecek

TRT Dijital, iddialı projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Polisiye türünde olan #adaleTT dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:00

TRT Dijital, iddialı içerikleriyle yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Mevlana, Selahattin Eyyubi, Teşkilat-ı Mahsusa Trablus, Akif, Hür, Şebeke, Eyvah Ramazan Bey gibi projelere bir yenisini daha ekliyor. Ödüllü yönetmen Emre Kavuk'un yönetmen koltuğuna oturacağı #adaleTT, 29 Ekim'de sete çıkacak.

2023'te ekrana gelmesi beklenen dizinin senaryosunu Ümit Cihan Canpolat kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Burak Sergen, Yurdaer Okur, Erdem Kaynarca, Mahir Günşıray, Esila Umut, Yankı Ayhan, Handan Yıldırım, Haydar Köyel, Ela Yörüklü, Ebru Şam, Can Atak, Birgen Engin, Nizam Namidar ve Zeynep Güngör gibi isimler rol alacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KONUSUYLA BÜYÜK SES GETİRECEK

Dizi, kızının katillerinin cezasını çekmemesi nedeniyle öfkeli olan siber güvenlik uzmanı Selim'i konu alıyor. Selim, yetkililerden umudunu kesince adaleti kendisi sağlamaya karar verir. Araştırmaları sonucunda tespit ettiği şüphelileri kaçırarak kendi mahkemesini kurar. Selim, yaptığı tüm sorgulama sürecini internet üzerinden canlı olarak yayınlar. 

Kararı izleyicilerin oyları belirleyecek, 'suçlu' bulunanlar kısas esasıyla ölümle cezalandırılacaktır. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayın peşine düşen deneyimli Başkomiser Kadir, Selim'i yakalamak için büyük bir mücadeleye girer.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading