Yandex Metrica

The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman

The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman

Netflix, The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filminden yeni bir fragman yayınladı. Film, bu ay izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 10:14

Netflix, Henry Cavill başrollü popüler fantastik seri The Witcher'ın Spin-off'u olan The Witcher: Nightmare of the Wolf için fragman yayınladı. Animasyon film, Geralt of Rivia karakterinin akıl hocası olan Vesemir karakterine odaklanacak. Hikaye, Geral'ın Vesemir ile tanışmasından öncesini konu alacak.

Fragman, para ve şöhret için canavar öldürmekten keyif alan Vesemir'e bakış sunuyor. Ayrıca film boyunca yer alacak canavarların bir ön izlemesini de veriyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

THE WİTCHER NİGHTMARE OF THE WOLF KONUSU

Vesemir, Geralt'ın ortaya çıkmasından yıllar önce para karşılığında canavar öldüren genç bir Witcher'dır. Ancak bu sırada yeni ve tuhaf bir canavar, krallık için büyük tehlike oluşturur. Vesemir, bunun üzerine geçmişinin şeytanlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. 

İki boyutlu bir anime olan film, Legend of Korra'nın yapımcısı Studio Mir'den geliyor. The Witcher serisinin sorumlusu olan Lauren Schmidt Hissrich, anime filmin de başında yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading