Yandex Metrica

Teşkilat'ta Halit Başkan ve Serdar öldü mü? Turgut Tunçalp ile Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat'ta Halit Başkan ve Serdar öldü mü? Turgut Tunçalp ile Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu?

TRT'nin fenomen dizisi Teşkilat'ın 24. bölümünde ekip lideri Halit Başkan, Libya'da bombalı suikast girişiminin hedefi oldu. Serdar'ın ise Almanya'daki klinikte kalbi durdu. Şimdi milyonlar, bu iki ismin diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:24

Pazar akşamları TRT'de reyting rekorları kıran Teşkilat dizisi, heyecan dolu atmosferiyle izleyenleri ekran başına çekmeye devam ediyor. MİT mensuplarının yaşadığı birbirinden ilginç olayların anlatıldığı dizi, 24. bölümüyle yine nefes kesti. 

Dizide Turgut Tunçalp'in canlandırdığı 'Halit Başkan' karakteri, Libya'da meşrû hükümetin temsilcisiyle buluşmaya gittiği yerde çanta içerisine yerleştirilmiş bombanın infilakıyla suikaste uğradı. 

MİT'te oluşturulan özel ekibin en yetenekli üyesi Serdar ise (Çağlar Ertuğrul), ortadan kaybolduğu 1,5 aylık sürede 'zihin kontrol' operasyonunun hedefi olduğunu öğrendi ve kendisine bu işlemi yapan Alman doktoru Berlin'de bularak 'zihnini eski haline döndürmesini' istedi. 

Çeşitli kimyasallarla sonuç alınabilecek bu çok riskli tedavi sırasında Serdar'ın kalbi durdu ve ekip arkadaşı Zehra (Deniz Baysal Yurtçu) durumu izlemekten başka hiçbir şey yapamadı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HALİT BAŞKAN VE SERDAR ÖLMEDİ

24. bölüm heyecan dolu bu sahnelerle sona ererken milyonlarca Teşkilat izleyicisinin kafasında aynı sordu vardı: Halit Başkan ve Serdar öldü mü? Bu iki isim diziden ayrılıyor mu?

Öncelikle şunu söyleyelim: Ne Halit Başkan'ın ne de Serdar'ın Teşkilat kadrosundan ayrıldığına ilişkin ortada hiçbir emare yok. Dolayısıyla Teşkilat'ın 25. bölümünde, Almanya'daki klinikte Serdar'ın yaşadığı septik şokun bitişine ve kalbinin yeniden atmasına tanık olacağız. 

Libya'da bombalı suikastten saniyeler önce Hulki (Nihat Altınkaya) tarafından telefonla uyarılan Halit Başkan ise odadan uzaklaşması sayesinde saldırıdan hafif yaralı olarak kurtuluyor. 

Teşkilat'ın 25. bölümüne ilişkin yayınlanan fragman da bu senaryoyu doğruluyor. Yani ne Halit Başkan ne de Serdar ölmedi. Operasyon devam edecek.



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading